Martin Kyncl nově vede naši agenturní část

Na pozici Managing Directora agenturní části k nám do Lafluence nastoupil Martin Kyncl. Bude zodpovědný za kompletní strategii a rozvoj agenturních služeb.

V online marketingu se Martin Kyncl pohybuje 13 let. Začínal na straně klienta, ve společnosti Hero Czech zaměřené na segment FMCG. Následně působil v agentuře MEC a v agenturní skupině Publicis Groupe, kde měl postupně na starosti vedení digitálních oddělení všech mediálních agentur. Poté v TV Nova působil na pozici Head of Digital Sales. Před nástupem do Lafluence se věnoval kryptoměnám.

Naše agenturní služby, které Martin Kyncl nově vede, spokojeně a pravidelně využívají například značky Česká spořitelna, Yves Rocher, KFC, Nestlé nebo Oral B. V rámci těchto služeb se staráme jak o vyhledání, doporučení a finální výběr konkrétních influencerů, tak o komunikaci s influencery, exekuci kampaně a následné vyhodnocení. Kromě agenturní činnosti se zaměřujeme na vývoj technologických nástrojů, zejména na rozsáhlou Databázi influencerů, automatický reporting influencerských kampaní a Tržiště kampaní.

“Agenturní část Lafluence, ve které kampaně pro klienty připravujeme od A do Z, rychle roste. To mě vedlo k rozhodnutí najít kolegu, který se vedení těchto služeb ujme, a umožní mi tak se plně soustředit na rozvoj technologické části Lafluence a expanzi do zahraničí. Martin Kyncl byl díky svým bohatým zkušenostem jasnou volbou. Věnoval se marketingu jak na straně klienta, tak na straně agentury i mediálního domu. Navíc si prošel i startupem, takže má ideální kombinaci zkušeností pro tuto pozici,” komentuje Kynclův nástup Peter Varga, CEO Lafluence.

A proč si Martin Kyncl vybral Lafleunce a na co se u nás těší? “Influencerské prostředí může být pro značky komplikovanější než ostatní marketingové kanály, jelikož je závislé na zodpovědnosti a přístupu influencerů. Líbí se mi, že Lafluence umí značkám nabídnout nejen zodpovědné, ale i ideální influencery pro jejich konkrétní kampaně - může se totiž opřít o své vlastní technologické nástroje a detailní influencerská data. Díky tomu nabízí nejen skvělý servis, ale i produkt, a právě to mě na práci v Lafluence lákalo. Navíc smysluplné řešení přináší nejen klientům, ale i samotným influencerům. Umožňuje jim být dobrý v tom, co je baví,” uvádí.

Máte otázky?

Naši konzultanti tu jsou, aby vám poradili.

Zeptejte se nás