Hravé, originální a zábavné. Instagramové Reels zajistí vašemu brandu bezkonkurenční dosah!

Chcete influencery využít pro svou značku nebo produkt na maximum? Vsaďte na instagramový formát Reels! Tato videa v portrétovém režimu totiž pomohou vašemu brandu dosáhnout na Instagramu skvělých výsledků.

Určitě už jste o nich slyšeli -  krátká videa, která Instagram spustil jako konkurenci sociální síti TikTok. Klíčová je pro Reels kreativní originalita, technická hravost a samozřejmě také pobavení sledujících. A jelikož Instagram protěžuje formát Reels nad obyčejnými fotkami a videi, tak Reels dosahují skvělých organických výsledků. 

Desetitisíce zhlédnutí vašeho produktu? U Reels žádný problém!

I my v Lafluence máme s formátem Reels jen ty nejlepší zkušenosti. Připravili jsme proto pro vás 5 ukázek od influencerů, kteří skrze Lafluence spolupracovali s různými brandy a Reels při spolupráci využili. Z ukázek navíc snadno pochopíte, jaký obsah lze prostřednictvím Reels vytvořit.

👉 Půl milionu zhlédnutí s Not So Funny Any

A N Y  je jedna z nejpopulárnějších českých influencerek, jejíž profil čítá téměř 300 tisíc sledujících. Není se tak čemu divit, že zrovna ona nové formáty včetě Reels ráda využívá. V rámci spolupráce s Milkou a agenturou Wavemaker si ve svém Reel zahrála vtipnou dvojroli a Milce zařídila neuvěřitelných 460 tisíc zhlednutí!

👉 Zdolání překážek s Pedrem

Že se někdy překážky zdají větší, než opravdu jsou, se Pedro rozhodl ve svém Reel pro Českou spořitelnu ztvárnit doslova kreativně! A značce to přineslo nejen skvělých 247 tisíc zhlédnutí, ale i desítky nadšených komentářů. Kampaň proběhla ve spolupráci s agenturou Wavemaker.

👉 Pečení s Milanem Peroutkou

Milan Peroutka je úspěšný matador českého Instagramu. I proto si ho společnost Henkel vybrala do své jarní kampaně pro produkty Somat a Pur. A jak je z výsledků vidět, byla to sázka na jistotu! Milan se podělil o svůj oblíbený recept na muffiny, což stačilo ke skvělým 89 tisícům zhlédnutí a takřka pěti tísícům lajků!

👉 Skvělý dosah Nikoly Gránské

V rámci spolupráce s Milkou a agenturou Wavemaker se rozhodla využít Reels i Nikola Gránská. V rámci velikonoční kampaně vsadila na krátký příběh se schováváním vajíček, který si vysloužil 50 tisíc zhlédnutí. Mimochodem, to je téměř 2x tolik, než je počet jejích sledujících, což je opravdu úctyhodný výsledek!

👉 Česká spořitelna vsadila na Holku z Letné

Že má Tereza Koubková neboli Holka z Letné trendy a novinky sociálních sítí pod palcem, je z jejího Reel pro Českou spořitelnu zjevné. A dokazuje to i počet zhlédnutí, který atakoval hranici 37 tisíc. I v tomto případě proběhla kampaň ve spolupráci s Wavemaker.

Rádi byste Reels vyzkoušli, ale nejste si jisti, na jakého influencera vsadit? Ověřené talenty najdete v naší Databázi influencerů, kde si je můžete filtrovat podle počtu fanoušků, věku, pohlaví a zájmů, ale i třeba podle zájmů jejich publika nebo míry zapojení!

Máte otázky?

Naši konzultanti tu jsou, aby vám poradili.

Zeptejte se nás